Allt að gerast

í framhaldi af því, sem Kristján póstaði áðan, þá eru Liverpool Echo með þessa grein: [Benitez checks in at Anfield](http://icliverpool.icnetwork.co.uk/0500liverpoolfc/0100news/tm_objectid=14311235%26method=full%26siteid=50061%26headline=benitez%2dchecks%2din%2dat%2danfield-name_page.html).

Chris Bascombe, sem er sennilega einn virtasti Liverpool blaðamaðurinn skrifar m.a.

>LIVERPOOL are on the brink of confirming Rafael Benitez’s appointment as manager.

>The ex-Valencia coach is heading to Merseyside to rubber-stamp his position as the 16th manager at Anfield.

>Liverpool are now preparing an official announcement and Benitez could be in the job within the next 48 hours. Chief executive Rick Parry returned from holiday over the weekend to finalise details of an outstanding selection.

>No last ditch problems are anticipated when further talks are held with the 44-year-old coach today.

Semsagt, þetta ætti að klárast innan tveggja daga. Jibbíí! Greinin segir líka að Benitez taki líklega með sér aðstoðarmann sinn, Francisco Ayestaran, losi sig við Phil Thompson en haldi í Sammy Lee og Ian Rush.

Benítez kynntur á morgun?

Rosicky